Referitor la delegarea in REGES

Eu, prestator de servicii, creez in sept 2025 pentru clientul meu, contul in Reges-Online ca si imputernicit in baza ctr. de prestari servicii . La “Delegati” aparea: 1. numele meu, CNP , imputernicit legal al societatii 2. pfa-ul meu , prestator delegat de mine, ca si imputernicit pentru clientul meu.

Ulterior, inceteaza ctr. de prestari servicii si sunt angajata cu CIM la acest client. In acest moment la “Delegati” apare doar numele meu, CNP , imputernicit legal al societatii , fara a putea sa mai fac delegare ca si angajat. Este corect sa apara doar eu ca si imputernicit, dar nu ca si angajat delegat ?

Bună ziua!

La încetarea contractului de prestări servicii, ar fi trebuit să se opereze încetarea delegării. Ulterior, angajatorul (clientul), din contul său REGES-ONLINE, ar fi trebui să vă delege în calitate de angajat, selectând una dintre cele două opțiuni disponibile: „Angajat” sau „Angajat cu drept de delegare”.

1. La incetarea ctr de prestari, eu ca si imputernicit am operat incetarea delegarii, atat ca pfa , cat si pe cnp (reprezentant al pfa-ului). Clientul meu nu are drept de acces in Reges-online, nu are Roeid si nici semnatura digitala, doar prin mine ca imputernicit.
  2. La intocmirea CIM, mi-a facut imputernicire notariala, pentru acces in Reges-online. Dar, eu ca si imputernicit, nu ma pot delega pe mine ca si " Angajat" sau „Angajat cu drept de delegare”.
  3. Cand incerc delegarea mea, apare mesajul: “Atenționare la acordarea dreptului de acces pentru SL având CNP … la registrul firmei având CUI 488…! Utilizatorul are deja drept de acces la registru!” Doar vreau sa imi confirmati/ infirmati daca procedura este corecta sau exista alta posibilitate!

Multumesc!

Din punctul meu de vedere este corect cum ați procedat. Aveți deja acces la registrul ca și împuternicit (angajat împuternicit prin procură notarială), nu trebuie să vă mai delegați ca și angajat.