Buna ziua,
Am inregistrat detasari trans-nationale, in UE, in data de 08.01.2025, cu data de
producere efecte incepand cu 12.01.2025.
Pentru inregistrarea detasarii, am accesat meniul Decizii/Detasare/am selectat
contractul dorit si am inceput inregistrarea datelor necesare, pana la finalizarea
inregistratii, respectiv “Transmitere”.
Lista cu aceste detasari o regasesc doar in meniul Decizii/Detasare/Trimise, unde nu
pot face decat modificari in datele deciziei.
La un singur salariat am selectat, din greseala, Detasare pe Codul Muncii in loc de
Detasare trans-nationala Legea 16, acesta fiind singurul care apare in lista cu
detasati din meniul Contracte/selectare contract/Detasare/modif-anulare-incetare.
La migrarea din revisalul anterior, toti salariatii detasati la momentul migrarii apar
corect, in lista din meniul Contracte/selectare contract/Detasare/modif-anulare-incetare.
Am cautat in ghidul de utiliazare insa nu gasesc informatii despre detasarea trans-nationala.
Care ar fi pasii de urmat sau cum altfel trebuie sa procedez pentru a regasi toti salariatii in lista cu detasati din meniul Contracte/selectare contract/Detasare/modif-anulare-incetare. Inteleg ca doar aici se pot modifica/prelungi/inceta/anula operatiunile care privesc detasarea pentru ca sistemul sa inregistreze corect evolutia statutului detasarii..
Astept raspuns si de la <regesonlinesuport.angajator@inspectiamuncii.ro dar deocamdata nimic.
Multumesc