Am detașat 6 salariați acum câteva zile. Din cei 6 angajați doar unul dintre ei apare detașat, ceilalți 5 nu apar. Problema mea este că unul din angajați se întoarce mai devreme și nu îl pot modifica pentru că nu apare detașat. Ce pot face?
Daca sunt detasari transnationale, sistemul Reges Online nu include momentan in istoricul contractului detasarea (nu apare operatia de detasare in istoric), ci pot fi vizualizate doar in Extras Contract, in sectiunea „Detasari in timpul contractului”. In cazul detasarilor transnationale, contractul trebuie sa ramana activ.
De asemenea, pentru aceste detasari nu exista inca optiuni de modificare, prelungire, incetare, corectie sau anulare.
Conform informatiilor comunicate in cea mai recenta prezentare oficiala pe canalul de YouTube al Reges online, se intentioneaza introducerea, in perioada urmatoare, a posibilitatii de efectuare a acestor actiuni si pentru detasarile transnationale.
Buna ziua, observ ca de ceva zile au introdus in Reges optiunea de modificare/ radiere a detasarilor transnationale. Am incercat sa modific data sfarsit detasare (fiind ultima zi in care salariatul este detasat), dar primesc mesaj de eroare => “Reges OnlineAtenție! Operația de tipul ModificarePropunereDetasareContract nu a putut fi efectuată, deoarece datele transmise nu sunt valide. Te rugăm să contactezi echipa de asistență tehnică și să incluzi, în mesajul tău, informațiile disponibile prin apăsarea butonului de informații (i) din acest mesaj de chat.”
Ati avut situatie similara? Nu cred ca gresesc nimic, ma gandesc ca e o anomalie a platformei.