Am trecut pe Reges, am completat informatiile lipsa si practic consider ca am facut parcurs prima etapa.
Ce am observat eu: la toti angajatii s-a preluat o singura inregistrare, cu ultima operatie facuta pe Revisalul vechi. Apoi cu data modificarii cand am trecut pe Reges pozitia nr. 2.
Mi se intampla doar mie sau asa apare si la voi? In acest caz ce avem de facut?
Stiti daca au scos un ghid in care sa ne spuna toti pasii? In acele sedinte, sincer mi se pare ca a fost lasat dl. de la IT sa raspunda la intrebari care pana la urma vizau legislatia. Totusi, nu inteleg de ce nu avem istoric pe contracte, ele au fost raportate la timp si in Revisal apar rand cu rand cum s-au intamplat.
Situatia pe care o descrieti poate avea mai multe cauze. In primul rand, verificati daca nu este dublat CIM-ul – uneori acelasi salariat poate aparea cu doua contracte, ambele cu istoric incomplet in cele mai multe cazuri.
In al doilea rand, in vechiul sistem Revisal, pentru fiecare modificare a contractului trebuia transmis un fisier RVS separat. Este posibil ca in baza locala istoricul sa apara complet, dar anumite operatiuni sa nu fi ajuns niciodata la ITM prin transmitere RVS, iar acum in Reges Online sa se regaseasca doar unele operatii de pe contracte.
Daca totul a fost operat si transmis corespunzator, recomandarea este sa contactati ITM-ul local pentru un punct de vedere. Poate au posibilitatea de a verifica transmiterile pe care le-ati facut in vechiul sistem Revisal, iar daca se constata ca operatiile au fost intr-adevar transmise si problema este de natura tehnica, sa va ofere indrumare privind modul in care se poate remedia situatia in Reges Online.