Actualizare date contracte in Reges Online

Buna ziua! Am facut actualizarea datelor in Reges online dar am facut-o din istoric . De exemplu la istoricul din 26.07.2023 am actualizat studii, programul de lucru , intervalul de repartizare .. Acum cand intru pe istoric pe axa la 26.07.2023 imi apar modificarile facute , dar mai sus la urmtoarea data pe axa de 01.07.2024, imi apar tot ce am modificat la 26.07.2023, taiat cu rosu. Ce as putea face in situatia asta ? Sau cum sa remediez, eventual sa revin la ce a fost initial si sa fac modificarea din contracte -modificari ( asa cum ar fi trebuit ), si nu din istoric. Multumesc !

Buna ziua! Datele introduse prin corectie se aplica doar asupra operatiei selectate si nu se propaga automat in celelalte operatii din istoricul contractului.
Din acest motiv, daca doriti sa actualizati informatii generale care lipsesc din vechiul sistem Revisal (cum ar fi nivelul de studii, locul de munca, etc.), este recomandat sa utilizati operatia „Contracte → Modificare”.

Daca datele pe care le-ati adaugat prin corectie la operatia din 26.07.2023 erau corecte si valabile la acel moment, nu este nicio problema — acestea nu afecteaza starea actuala a contractului.
Tot ce trebuie sa faceti acum este sa actualizati aceleasi informatii din sectiunea „Contracte → Modificare”, pentru ca viitoarele operatii efectuate pe contract sa preia automat aceste detalii actualizate (nivel studii, loc munca etc.).

Multumesc ! Problema este mai mult pentru 01.07.2024 cand ceea ce am adaugat prin corectie la 26.07.2023 imi apar taiate cu rosu pe aceasta sectiune din 01.07.2024. Aici nu stiu ce sa fac. Eu nu am intervenit pe aceasta data. Nu inteleg de ce apare asa.

Situatia pe care o descrieti este normala si tine de modul in care sistemul afiseaza acum diferentele intre operatii.
Deoarece datele introduse prin corectie nu se propaga automat in operatiile urmatoare ale contractului, informatiile adaugate la data de 26.07.2023 nu se vor regasi automat si la 01.07.2024.

Daca aveti bifata optiunea „Afiseaza doar diferentele fata de versiunea anterioara”, sistemul va evidentia automat acele campuri care difera fata de operatia anterioara.
In acest caz, elementele care au fost modificate prin corectie (de exemplu, repartizarea timpului de munca, nivelul studiilor etc.) vor aparea taiate cu rosu la data de 01.07.2024, pentru ca in acea operatie aceste informatii nu exista sau nu au fost completate.

Pe scurt, afisarea cu rosu nu inseamna ca s-a produs o eroare, ci doar ca sistemul semnaleaza o diferenta intre cele doua operatii din istoric.

1 Like

Multumesc mult de informatii !