Buna ziua! Un contract a fost preluat eronat din vechiul revisal in sensul ca nu a fost preluata durata initiala a contractului care era determinata, si nici salariul initial care era de 4000 lei. Contractul a fost preluat direct pe perioada nedeterminata si cu salariul de 4582. Am intrat pe arborele contractului si am reusit sa corectez salariul si durata determinata la angajare care era de 4000 lei insa, acum, nu pot adauga si modificarea salariului la 4582 de la 01.11.2023, respectiv perioada nedeterminata tot cu aceeasi data. Mentionez ca de la angajare pana in prezent contractul a avut si suspendari…acestea apar in reges online. Are cineva o solutie?
Buna ziua,
Corectia in istoricul contractului a fost efectuata cu propagarea modificarilor si pentru restul operatiilor de pe contract sau doar locala, pe o singura operatie?
In principiu, daca contractul trebuia inregistrat de la inceput cu durata determinata si salariu de 4000 lei, efectuati corectia din istoricul contractului, pe operatia de inregitrare contract - si dati Da pentru actualizarea informatiilor și în înregistrările viitoare până la prima valoare schimbată.
Daca operatia de modificare contract in cadrul careia ati modificat durata contractului - in contract nedeterminat si ati modificat si salariul, lipseste din istoricul contractului, o adaugati la fel in istoricul contractului in dreptul operatiei anterioare datei de 01.11.2023 - click pe butonul sub forma de 3 puncte din dreptul operatiei si selectati “Adaugare modificare in istoric” - modificati elementele salariu si durata contract - si la fel ,dati Da pentru actualizare și în înregistrările viitoare până la prima valoare schimbată.
Va salut. Si eu apreciez ca rezolvarea sta in cele 3 pcte din caseta de unde se va face completarea/modificarea (temporal in sus), cu numele „Adaugare modificare in istoric”. Spun ca modificarea va insera o alta casuta in sus, adica de data mai recenta decat cea care contine cele 3 pcte accesate, pentru ca la un curs video se prezenta situatia ca si cand casuta nou introdusa va fi inserata in josul casetei care contine cele 3 pcte accesate.