A facut cineva vreo corectie in istoric Reges? Am actualizat datele cerute de oug 295/2025 la data crearii contului, dar am de facut cateva corectii in istoric si imi cere iarasi sa actualizez acele date (care atunci nu se cereau atunci defapt) cand intru in istoric pe corectie si imi este teama ca nu va aprea bine.
Buna ziua!
Daca este necesar sa efectuati o corectie pentru una dintre operatiile din istoricul contractului, de exemplu pe operatia de Inregistrare contract, este posibil sa va solicite sa completati si aceste campuri, deoarece operatia in sine le contine. Daca faceti corectie in istoric pe o operatie de suspendare de exemplu, aceasta operatie contine doar campurile specifice suspendarii, si doar pe acestea le puteti corecta.
Important! Datele introduse prin corectie pe una dintre operatii, raman doar pe operatia respectiva, nu se propaga si in restul operatiilor din istoricul contractului.
Despre operatia de Corectie inregistrare in istoric, va las cateva informatii utile:
Operatia Corectie inregistrare in istoric, permite remedierea erorilor de completare aparute intr-o operatie deja existenta in istoricul contractului. Se utilizeaza atunci cand informatiile introduse initial sunt gresite (din cauza unei tastari eronate sau a selectarii incorecte a unor date)
Cum se utilizeaza concret:
se acceseaza Contracte → Cautare,
se selecteaza contractul respectiv din lista,
se face click pe butonul sub forma de 3 puncte (…) din dreptul operatiei ce trebuie corectata
si se selecteaza optiunea Corectie inregistrare din istoric
Reges Online: Inregistrarea operatiilor in istoricul contractelor. Cand si cum se utilizeaza