Modificare "incetare suspendare" eronata

Buna ziua

Stie cineva cum pot modifica o incetare suspendare?

Mai exact, am trecut un cod de boala gresit, am modificat greseala in “Corectie inregistrare in istoric” dar nu pot face si modificarea inregistrarii eronate in “Incetare suspendare” , aceasta ramanand cu codul de boala eronat

Multumesc mult pentru ajutor,

Bună ziua!

Puteți să ne oferiți mai multe detalii despre problema întâmpinată? Din informațiile pe care le-ați menționat nu reusesc să identific exact care este problema.

Buna ziua

Am atasat pentru mai multa claritate inregistrarile effectuate.

Multumesc mult pentru ajutor

(attachments)

inregistrare eronata Reges.docx (142 KB)

Buna ziua,

Situatia descrisa apare deoarece, atunci cand se efectueaza o corectie pe suspendare din istoric, corectia transmisa nu se propaga si asupra celorlaltor operatii deja efectuate. Practic, informatia se corecteaza doar pe operatia respectiva de suspendare, motiv pentru care in suspendare apare codul corect 953, iar in operatia de incetare suspendare ramane codul initial, 853.

Daca suspendarea este deja incetata, la accesarea optiunii de corectie contract, operatia de incetare suspendare nu contine campul „Alte detalii”, astfel incat acest cod sa poata fi modificat direct in cadrul operatiei de incetare.

In aceasta situatie, daca pentru angajator este important ca informatia sa fie reflectata corect si in operatia de incetare suspendare, recomandarea este sa se radieze operatia de incetare suspendare si apoi sa se efectueze din nou incetarea suspendarii. La noua operatie ar trebui sa fie preluata informatia corecta din suspendarea deja corectata, respectiv codul 953.

Buna ziua

Multumesc mult pentru raspunsul promt, mi-a fost teama sa radiez operatia de incetare suspendare ca nu cumva sa sterg mai mult decat trebuie. In aceasta situatie iti solicita motiv radiere, numar( nu stiu daca este numarul de contract) si data contract. Sper ca aceasta actiune sa nu imi stearga intreg contractul.

Spor in toate!

Radierea unei singure operatii de pe contract se face din meniul Contracte -Cautare - selectati contractul si istoricul de operatii este afisat. In dreptul operatiei de Incetare suspendare faceti click pe butonul sub forma de 3 puncte si selectati optiunea Radiere inregistrare din istoric. Numarul si data solicitate sunt numarul si data contractului. Actiunea va radia doar operatia de Incetare suspendare.