Contracte 1 cateva operari (4 operatiuni) si unul cu operari la zi (14 operatiuni) portate in reges pe acelasi salariat cu numere distincte 05/5

Buna ziua,

Am 2 contracte pe aceeasi salariata primul cu nr.05 cu cateva operari si al II lea cu nr.5 cu mai multe operatiuni care apare ca o continuare a primului cu operari pana la zi. Ambele au fost portate din revisal, probabil s-au lucrat pe calculatoare distincte. Problema este ca ambele apar active in reges online.

La cel cu nr.05 are o suspendare (ultima operatiune de sus in axa timpului) in cautare istoric.

La cel cu nr.5 are o suspendare (prima operatiune de jos in axa timpului) in cautare istoric.

Am procedat astfel: am incetat contractul 05 care aparea activ in contracte.

Am radiat din istoric la contractul 5 suspendarea, cu intentia sa inregistrez toate operatiunilie retroactive suspendarii de la cim-ul 05.

Problema este ca nu se poate face nici o inregistrare, mesajul este Suspendarea cim-ului 5 nu se poate face mai devreme de 13.07.2015.

2025-12-15T22:00:00Z

Buna ziua,

Dupa parerea mea, refacerea istoricului operatiilor trebuia sa se faca pe contractul 05 - deoarece acesta are cel mai probabil si prima operatie (cea mai de jos) de “Adaugare/Intregistrare “ contract. Astfel, ati fi adaugat in continuare operatiile pe acest contract pana la zi, si ati fi incetat si radiat contractul nr-ul 5, care are ca si prima operatie “Suspendare” .

In acest caz, puteti anula incetarea contractului 05, si sa construiti istoricul pe acest contract- ulterior incetati si radiati contractul 5.

Multumesc mult! o sa incerc deși am foarte multe operațiuni pe cim-ul 5.

O zi buna!

În mar., 16 dec. 2025 la 16:40, Geanina Enache via IntrebariHR <notifications@intrebarihr.discoursemail.com> a scris: