Contractele suspendate in Revisal corect nu au fost preluate corect in noul Reges online si nu se transmit datele de revenire corect

Buna ziua,

am analizat un extras de revisal vechi cu unul nou in Reges online si nu apare revenirea la munca dupa perioada de contract suspendata . Nu pot emite raportul revisal la incetare cu datele eronate, iar daca as folosi versiunea veche nu apare incheierea de contract la final . Singura solutie este sa emit o adev de vechime corecta dar intrebarea mea este daca si unde se poate adauga manual aceasta corectie . Am o companie cu 800 angajati si trebuie sa iau om cu om sa identific toate spetele . Deja am 10 cazuri asemanatoare

Buna ziua,

Daca lipseste operatia de incetare suspendare din istoricul contractului si, inclusiv in Extras Contract sau Extras Salariat, suspendarea nu are data de incetare, iar pe contract exista operatii ulterioare (cum ar fi incetarea contractului), atunci, avand in vedere ca in istoricul contractului nu exista optiunea „Adaugare incetare suspendare”, singura varianta prin care puteti remedia aceasta situatie este urmatoarea:

Trebuie sa radiati operatia de suspendare din istoricul contractului si apoi sa o adaugati din nou, folosind optiunea „Adaugare suspendare in istoric”. Aceasta operatie va permite sa reintroduceti suspendarea in istoric, iar sistemul va adauga automat si operatia de incetare suspendare, cu data imediat urmatoare datei de sfarsit a suspendarii.

Trebuie sa aveti in vedere ca, in situatia suspendarilor introduse initial cu o anumita data de sfarsit, dar incetarea s-a facut mai devreme, in momentul in care adaugati suspendarea in istoric, la completarea datei de sfarsit trebuie sa tineti cont de data efectiva a incetarii suspendarii.

Exemplu:
Suspendare initiala: 10.10.2024 – 10.10.2025
Incetare efectiva: 02.02.2025

Atunci cand introduceti suspendarea in istoric, completati:

Data inceput: 10.10.2024 si Data sfarsit: 01.02.2025

Astfel, operatia de incetare suspendare care se va adauga automat va avea data corecta de incetare: 02.02.2025, conform actelor din dosar.

In ceea ce priveste verificarea tuturor contractelor, pentru a evita blocajul de volum, va recomand sa efectuati aceste corectii treptat, in ordinea in care primiti solicitarile de la fosti salariati sau atunci cand incetati un contract si trebuie sa generati documentele aferente incetarii.

2 Likes