Corectie suspendare incetata

Buna ziua!

Am urmatoarea situatie: Cim suspendat cu acordul partilor in perioada 24.12.2025-12.01.2026.

Vineri, 09.01.2026 am anuntat in reges incetarea suspendarii, cu 13.01.2026.

Azi am aflat ca salariatul doreste sa isi prelungeasca perioada pana pe 19.01.2025 (pe 19.01.sa se intoarca, va fi prima zi de lucru). Mai pot corecta in vreun fel incetarea suspendarii, sau trebuie sa fac o noua suspendare? si daca trebuie facuta o suspendare noua, care este intervalul corect ce trebuie sa il trec?

Multumesc.

Bună ziua!

Încercați varianta de corectare a datei de sfârșit a suspendării pentru suspendarea efectuată inițial. Din meniu, selectați opțiunea „Contracte” – „Căutare”, alegeți contractul, apoi apăsați pe cele trei puncte aferente suspendării inițiale și selectați „Corecție înregistrare din istoric”.

La data de sfârșit a suspendării introduceți 18.01.2026, dacă începând cu data de 19.01.2026 salariatul se va prezenta la muncă. În acest caz, emiteți o decizie de prelungire a suspendării.

Există posibilitatea ca aplicația REGES Online să genereze o eroare și să nu reușiți să modificați suspendarea inițială. În această situație, suspendați din nou contractul pentru perioada 13.01.2026 – 18.01.2026 și emiteți o nouă decizie de suspendare.

Va multumesc mult pt raspuns! cred ca voi face suspendare pt noua perioada, ca sa fiu mai sigura!