Este posibil ca la data de 03.09.2025 să fi efectuat o altă modificare a contractului sau, eventual, să fi realizat migrarea în REGES Online. Vă recomand să accesați din meniu opțiunea „Căutare contract”, să selectați contractul în cauză și, ulterior, să adăugați suspendarea direct în istoricul acestuia.
Sau ( am vazut tot aici pe forum) sa ignoram mesajul caci am inteles ca se poate. El este doar o atentionare dar se poate trece peste( bineinteles atunci cand sunt motive intemeiate si legale ).
am patit si eu la fel, firma nu fusese migrata de curand, dar intr-adevar fusesera modificate norma de lucru si salariul cu 01. august. Nici din istoric nu am reusit. Aveam un medical pt 30 si 31 iulie si unul pentru 01.08. In data de 1 am incercat, si nu putut decat sa-l inregistrez pe cel din data de 01.08. Am incercat sa-l mofific din istoric pe cel din 8, sa ii trec data de incepere 30.07 si nu am reusit. Am pierdut o dupaamiaza intreaga tot incercand. Pana la urma am facut printscreen cu mesajele si asta e….sa rezolve cu problemele aplicatia….nici nu vreau sa ma gandesc daca ar fi cineva internat in spital si ar aduce medical pe 15 cu data de incepere pe 01, nici nu mai pun la socotela cele trei zile de la data primirii….
Daca pe contract exista deja o alta operatie inregistrata, cu o data a producerii efectelor care se suprapune cu perioada de suspendare pe care doriti sa o introduceti, sistemul va afisa eroare si nu va permite inregistrarea suspendarii.
Acest lucru se intampla deoarece, asa cum stiti, pe perioada suspendarii nu pot fi operate modificari asupra contractului.
Pentru a solutiona situatia, va recomandam urmatorii pasi:
Accesati meniul Contracte → Cautare → Istoric si selectati contractul in cauza.
Verificati istoricul operatiilor efectuate pe contract.
De exemplu, este posibil sa fi introdus anterior o operatie de modificare (de tip actualizare a unor date lipsa din vechiul Revisal), iar aceasta sa aiba o data a producerii efectelor care se suprapune cu perioada de suspendare (ex. un concediu medical).
In acest caz, trebuie mai intai sa radiati operatia respectiva din istoric.
Dupa ce contractul revine in stare activa, puteti reface operatia de modificare pentru actualizarea datelor, cu data producerii efectelor corespunzatoare.
Multumesc frumos! Eu stiu ca pe perioada suspendarii nu pot interveni modificari, doar ca modificarea ctr fusese inregistrata cam pe la mijlocul lunii iulie, inainte sa visam ca se va imbolnavi colega :(, e ciudat ca medicalul din data de 01.08 a putut fi inregistrat, cu aceleasi modificari deja inregistrate cu 01.08 iar eu nu putem inregistra medicalul din 30 iulie, care era inaintea suspendarii…..
Cautati in istoricul contractului, este posibil sa existe o alta operatie care sa abia data producere efecte care se suprapune cu perioada de suspendare pe care ati doriti sa o inregistrati, De asemenea, inregistrarea acestei suspendari trebuie operata prin adaugarea in istoric a suspendarii, avand in vedere ca aveti deja operatia ulterioara pe contract (din data de 01.08.2025). Pentru adaugarea unei suspendari in istoric, trebuie sa accesati Contracte-Cautare- selectati contractul pentru a fi afisat istoricul operatiilor. Accesati butonul sub forma de 3 puncte (…) din dreptul operatiei in fata careia trebui sa introduceti suspendarea si selectati optiunea Adaugare suspendare in istoric.