Modificare concediu medical in istoric REGES

Situatie fara raspuns din partea suportului si a ITM-ului, in data de 05.01. 2026 un angajat s-a prezentat cu un concediu medical pentru perioada 01.01.2026-17.01.2026 pe care l-am inregistrat in REGES, ulterior medicul emitent a observat depasirea celor 90 de zile de concediu medical (care erau clar mentionate si in adeverinta eliberata de mine) si a venit cu o corectie a perioadei din 01.01.2026 pana in 02.01.2026, pana aici totul simplu, am intrat in istoricul angajatei si am corectat perioada si mi-a aparut eroarea: “Nivel studii lipsă! Pentru contractele adăugate sau modificate cu data de consemnare după 01.04.2025 următoarele câmpuri sunt obligatorii: Nivel studii, Repartizare timp muncă, Început/sfârșit interval muncă (pentru repartizare zilnic/uniform), Tip tură (pentru repartizare în schimburi/ture), Loc de muncă, Județ loc de muncă, Localitate loc de muncă (pentru loc de muncă fix), câmpurile L153 dacă angajatorul este sub incidența legii L153/2017!” am intrat din nou in istoric ca sa introduc studiile si mi-a aparut eroarea: “Data consemnării operației efectuate asupra contractului x din data de x trebuie să fie ulterioară datei de 18.01.2026! Data de consemnare transmisă este 16.01.2026 și există în istoricul contractului o înregistrare cu data de 18.01.2026!” am intrat din nou sa modific cu data de 18.01.2025 pe care a aceptat-o si intru din nou in istoric ca sa modific concediul medical si din nou eroare cu nivel studii lipsa, intru din nou sa modific cu o data anterioara si imi spune ca contractul nu este activ, ultima data de activitate a contractului fiind 27.11.2025, intru in istoric sa fac modificarea din data de cand era activ contractul si imi da eroare ca nu se pot face inregistrari anterior datei de 01.01.2026. Am facut 3 sesizari la suport din cadrul REGES si nu am primit nici un raspuns, astazi angajata a venit cu un alt concediu medical din data de 15.01.2026 pana in 29.01.2026 eliberat astazi si nu ma lasa sa-l introduc nici pe acesta deoarece suspendarea nu poate incepe decat dupa finalizarea suspendarii inregistrate inca vizibile in sistem adica dupa 18.01.2026. Va rog sa ma ajutati cu aceasta situatie, s-a m-ai confruntat cineva cu ea pana acuma?

Buna seara,

Trebuie sa radiați concediul medical înregistrat și să îl înregistrați din nou cu perioada corectată de medic.

Intrați pe contracte-cautare-angajat și se deschide structura de arbore, click pe cele 3 puncte pe ultima operatie, concediu medical și radiați înregistrarea.

Apoi mergeți pe suspendare și înregistrați concediul medical corectat.

3 Likes

O sa ma lase sa introduc un concediu medical din 01.01? Este in afara termenului legal…. Sau trebuie sa-l introduc in istoric?

Buna ziua! Ati putea atasa un print screen cu istoricul operatiilor de pe acest contract ? De asemenea, cu ce data s-a facut actualizarea detelor (nivel studii, loc munca etc) si ce operatie ati folosit Modificare/Corectie pentru a actualiza datele?

Descriere: Aveti aici toate operatiunile efectuate in data de 16.01.2026 de cand ma chinui cu aceasta situatie, prima data s-a intrat pe corectie din istoric si mi-a dat prima eroare, si am mai incercat inca o data de acolo cele doua erori identice (poza1), apoi am facut o decizie pentru a avea document pentru adaugarea studiilor cu data de 16.01.2026, a venit a 3-a eroare, dupa care s-au introdus studiile cu data de 18.01.2026 acceptat, conform certificatului medical initial(gresit) suspendarea era din data de 01.01.2026 pana in data de 17.01.2026 ulterior in data de 16.01.2026 corectat pentru perioada 01.01.2026-02.01.2026(poza2), am incercat din nou corectia din istoric a certificatului si mi-a dat din nou aceeasi eroare cu studiile, am incercat din nou modificarea studiilor in istoric tot cu data de 16.01.2026 si mi-a dat din nou eroare (poza3), am facut din nou o incercare de corectie a concediului medical din nou aceeasi eroare si ultima data am incercat modificarea din istoric a studiilor cu o data in care era activ contractul adica 27.11.2025 si am primit ultima eroare(poza4). Introducerea studiilor s-a facut din istoric cu modificare.

Am rezolvat situatia multumesc MLM! Am radiat din istoric atat suspendarea cat si incetarea suspendarii si introducerea studiilor din 18.01.2026. Am introdus studiile normal ca o modificare contract mentionand decizia si apoi am introdus certificatul corectat la suspendari si am facut incetarea suspendarii normal fara nici o eroare. Multumesc pentru interes sper sa va fie de folos!

1 Like

Cu mare drag.

Numai bine!

1 Like