Intrați în istoric contract pe concediul înregistrat deja și corectați perioada care se suprapune cu cele 2 concedii, din 1 până în 3 , apoi înregistrați cele 2 concedii nu prin istoric, ci prin suspendare.
În cazul în care nu puteți face corecție pe perioada la concediul înregistrat deja, radiati înregistrarea și menționați motivul (există încă 2 concedii medicale emise care se suprapun), apoi înregistrați din nou cu perioada corecta.
Pentru ca nu era incetata prima suspendare, din 01 pana in 15, am mers pe modificare suspendare si am modificat din 15 in 03.03. Daca mergeam pe istoric, puteam doar sa radiez suspendarea initiala, poate aici sa fi gresit. Al doilea concediu l-am inregistrat din 04-05, iar al treilea am mers pe modificare si am modificat data de sfarsit, fiind in continuarea celui de-al doilea.
Pe urma la suspendari in timpul contractului imi apare asa:
01.03-26.03 incetata la 04.03.2026
Am mai avut cazuri in care dupa cateva zile si-au mai revenit miraculos perioadele si s-au schimbat fara sa fac nimic.
Credeti ca ar trebui sa modific ceva acum la cum arata regesul?
Ah, super. Spuneati dvs mai sus ca daca nu ma lasa sa corectez sa radiez.
Intr-adevar, singura optiune cand mergeam pe istoric era radiere inregistrare din istoric, dar cum nu era inca incetata suspendarea, am zis ca pot modifica direct data de sfarsit.
Vreo idee cum pot rectifica acum balaria? Ar avea efect sa radiez acum suspendarea aceea pe care am modificat-o in loc sa o corectez, din 15 in 03 si sa o reintroduc in istoric? Am scris un email si la suport, probabil astept sa vad ce zic si ei, inainte sa mai fac modificari.