Inregistrare concediu medical

Bună ziua,

Am două concedii medicale — unul inițial și unul în continuare.
Perioadele sunt următoarele:

• 06.10 – 09.10 (inițial)

• 10.10 – 12.10 (în continuare)

Întrebarea mea este: pot înregistra în Revisal o singură suspendare, cu data început suspendare: 06.10 și data sfârșit suspendare: 12.10, având în vedere că cele două concedii sunt consecutive și se referă la aceeași afecțiune?

Mulțumesc!

Buna seara,

Nu, nu puteți.

Suspendati CIM prin înregistrarea concediului medical inițial, in rubrica de observații completați seria și nr.cm.

Apoi prin suspendare , modificare, înregistrați cm in continuare unde completați doar data de sfârșit , iar în rubrica de observații treceți seria și nr.concediului medical in continuare , apoi transmiteți.

Daca nu mai primește cm in continuare îl puteți înceta.

.

,

Bună ziua,

Multumesc pentru raspuns.

Doar pentru a mă asigura că am înţeles corect:

1. Înregistrare primul concediu medical

• Perioada: 06.10 – 09.10

• Se înregistrează suspendarea contractului cu aceste date.

• În detalii se completează seria și numărul concediului medical aferent.

2. Modificare suspendare (pentru prelungirea concediului)

• Se accesează opțiunea „Modificare suspendare”.

• Se modifică doar data de sfârșit la 12.10, deoarece concediul medical continuă.

• În detalii se menționează seria și numărul celui de-al doilea certificat.

3. Încetare suspendare

• Se accesează „Încetare suspendare”.

• La data încetării se trece 13.10, adică prima zi în care salariatul revine la muncă.

• Astfel, perioada totală de suspendare va acoperi intervalul 06.10 – 12.10, iar revenirea efectivă este la 13.10.

Vă mulțumesc pentru lămuriri și pentru timpul acordat!
Sper ca informațiile prezentate și discuția purtată să fie de ajutor și altor utilizatori care se confruntă cu situații similare privind înregistrarea și gestionarea concediilor medicale.

Așa este.

O zi buna!