In cazul in care salariatul nu a venit de 3 zile la servici ( azi fiind a 3-a zi-13.11.2025), este corect sa ii suspend contractul in perioada 11-24.11.2025( 24.11.2025 fiind ziua cand l-am convocat pentru cercetare disciplinara)?. ( in Reges-online am vazut ca trebuie trecut obligatoriu data de sfarsit suspendare). In decizia de suspendare am trecut ca perioada 11.11.2025-pana la solutionarea situatiei. Multumesc !
Perioada de suspendare este corectă, însă în decizia de suspendare trebuie menționată data sfârșit suspendare, deoarece acest câmp este obligatoriu în REGES Online. În situația în care se impune prelungirea suspendării până la finalizarea cercetării disciplinare, veți întocmi un document suplimentar în acest sens.
Eu pt cercetare disciplinara am suspendat pe o perioada de 30 zile, interval in care am timp sa-l notific si sa se prezinte. In caz de neprezentare, sau prezentare, in baza pv de constatare si a deciziei luate, intervin asupra incetarii suspendarii. Sper sa va fie de folos.
Referitor la perioada de suspendare inregistrata in REGES respectiv 11-24.11.2025, azi as vrea sa incetez suspendarea cu 24.11.2025, dar cand intru in Reges pe incetare suspendare la data imi apare automat 25.11.2025. Normal nu trebuia sa apara 24.11.2025? MULTUMESC !