Am observat ca pentru contractele vechi, care au fost importate in noua platforma, apare eroare pe raportul de salariat, la sectiunea sporuri.
Sunt salariati la care nu apare deloc sporul (noapte, weekend) si sunt salariati la care le apare sporul, dar cu o delimitare de timp (de ex: 2012-2018), in loc sa apara ultima zi lucrata, sau prezent.
Mentionez ca salariatii au fost incetati si, pe arbore-istoricul contractului, apar corecte modificarile de spor. De asemenea la zona de gestiune sporuri nu am pus o data de incetare/ limita.
Va rog sa imi spuneti dacat ati observat aceste erori si la dvs, si daca ati solutionat intr-un fel.
În prezent, platforma REGES Online întâmpină unele disfuncționalități legate de preluarea și corectitudinea sporurilor în procesul de migrare din Revisal către REGES Online.
În situația în care este necesară corectarea unui spor dintr-o perioadă anterioară (dacă acesta a fost urmat de alte modificări), intervenția se poate face exclusiv prin accesarea istoricului contractului, parcurgând următorii pași:
Accesați Contracte → Căutare;
Selectați contractul vizat;
Pe axa contractului, identificați înregistrarea care conține sporul respectiv;
Accesați meniul contextual „…” și selectați „Corecție înregistrare din istoric” sau „Modificare înregistrare din istoric”.
Totodată, menționăm că în secțiunea Contracte > Căutare, prin accesarea directă a contractului și deschiderea axei contractuale, este disponibilă funcționalitatea „Gestionează sporuri”.
Aceasta permite vizualizarea și administrarea tuturor sporurilor transmise istoric pentru un contract, oferind posibilitatea de a modifica data de încetare (data de început rămâne cea a primei transmiteri), precum și de a radia sporurile transmise eronat, individual sau în masă.
Buna ziua, am intrat pe gestionare sporuri si din greseala am pus data de sfarsi la un anumit spor si nu mai stiu cum sa sterg, ma puteti ajuta, va rog frumos!
Selectați din secțiunea Gestionare sporuri data de sfârșit introdusă eronat, apăsați tasta „Delete” de pe tastatură pentru a o șterge, apoi apăsați butonul „Transmite”.
Buna ziua, sa inteleg ca pot pot modifica sau corecta din istoric si radia din gestionare sporuri.
Am incercat pe un contract, am facut toate modificarile cronologic si intampin situatia ca in gestionare sporuri sa se suprapuna sporurile declarate, spre exemplu pe vechime, la generarea unui extras contract sa nu regasesc toate perioadele de la inceput. Sporurile de vechime au procent gradual in functie de vechimea in munca, la 5 ani se modifica, in istoric se intampla sa nu vad spre exemplu sporul de 10% din gestionare sporuri, vad sporul de 7%, respectiv 15%, desi acestea sunt corecte in istoric.