In extrasul salariat nu apar sporurile dar cand merg in contracte modificare si vreau sa adaug sporul imi spune ca el exista deja.Unde gresesc oare?
Bună ziua!
Puteți verifica sporurile unui salariat accesând meniul Contracte – Căutare, apoi selectând contractul pentru care doriți să gestionați aceste informații. În pagina contractului veți avea disponibilă opțiunea „Gestionează sporuri”.
Dacă în această secțiune sporurile sunt afișate corect, dar nu apar în extrasul de contract, este recomandat să contactați echipa de suport tehnic Reges Online pentru verificări suplimentare.
Care este data producere efecte a sporului? Daca adaugati un contract ce contine si un spor de ex: data contract 01.12.2025 si data inceput contract 02.12.2025,. Sporul va aparea in extras contract daca il generati la data de 02.12.2025 , cand incepe contractul. Daca generati Extrasul in data de 01.12.2025, sporul nu va fi afisat.
I-am contactat dar nu imi raspunde nimeni la e-mail.Multumesc!
Buna ziua, DA, in opinia mea este corect generat extrasul. Sporul, desi mentionat in CIM la data de 01.12.2025, nu exista in fapt decat din data de 02.12.2025. Pe data de 01.12.2025, salariatul nu a beneficiat de spor.