Nepreluare sporuri la migrarea in Reges

Bună ziua,

În urma verificării rapoartelor de salariat din noua platformă, am constatat existența unor neconcordanțe la secțiunea „Sporuri” pentru contractele mai vechi care au fost importate în sistem.

Situațiile identificate sunt următoarele:

· pentru anumite contracte nu este afișat deloc sporul de performanță/KPI, deși acesta există în istoricul contractului;

· pentru alți salariați sporul este afișat cu o perioadă limitată (ex.: 2015–2023), în loc să apară ultima zi lucrată sau mențiunea „prezent”;

· în unele cazuri, sporurile de vechime sau de importanța muncii sunt afișate cu procente diferite față de cele existente în evidențele inițiale.

Vă rugăm să ne comunicați dacă această situație reprezintă o eroare de afișare generată de procesul de import al datelor sau dacă sunt necesare anumite operațiuni de corecție din partea noastră. În cazul în care sunt necesare corecții, vă rugăm să ne indicați și modalitatea prin care acestea pot fi realizate în aplicație.

Buna ziua! Si eu am aceasta problema cu unul dintre sporuri, indemnizatia de hrana. Daca ma uit la fiecare inregistrare, apare aceasta indemnizatie, daca generez raportul, apare atat ca data de inceput, cat si ca data de sfarsit, aceeasi data.