La migrarea in reges online am corectat un spor iar la data intrarii in vigoare am trecut gresit data angajarii. Mentionez ca salariatul avea spor de weelend, noapte si ore suplimentare. Trebuia introdus si un spor de sarbatori legale, am mers pe corectie si la data de la care produce efecte am dat data angajarii la acest spor. Sporurile le-a primit mai tarziu. Corectia a intrat ca efect in urma. In extras apare salariatul apare cu cele 3 sporuri cu data corecta iar cel de-al 4 lea cu data din urma, data angajarii. Acum as vrea sa sterg din arbore aceasta modificare prin Radiere inregistrare din istoric. E bine ce fac? nu va modifica tot ca a aparut dupa angajarea lui? Cum sa procedez sa remediez aceasta eroare?
Bună ziua!
Pentru radierea unui spor, urmează pașii de mai jos:
- Accesează din meniu secțiunea Contracte.
- Selectează salariatul pentru care dorești să gestionezi sporurile din lista afișată.
- Se va afișa cronologia datelor contractuale. Deasupra acesteia, apasă butonul Gestionează sporuri.
Va fi afișată lista completă a sporurilor existente, unde poți edita informațiile necesare. Modificarea datei de sfârșit a unui spor activ va actualiza automat extrasul contractual și datele salariatului.
Pentru radierea unui spor, bifează căsuța aferentă din secțiunea „Radiere”, apoi apasă butonul de transmitere a informațiilor.
Atenție: această acțiune este definitivă, iar sporul va fi eliminat inclusiv din actele adiționale.
Această funcționalitate nu permite adăugarea unui spor nou care nu exista deja în Revisal. Pentru introducerea unui spor nou, este necesară modificarea sau corectarea contractului individual de muncă.