Buna ziua!
Am fost nevoită să radiez o poziție greșită din arbore, deoarece am completat eronat campurile libere referitoare la norma de lucru și ore de zi / ore de noapte.
Motivul pentru care am făcut radierea a fost faptul că nu puteam realiza o corecție directă pe acea poziție, contractul fiind suspendat la acel moment. Completarea campurilor libere a fost facuta in 28.10.2025 si tot in aceasta data salariatul s-a prezentat cu concediu medical din data de 21.10.2025-11.11.2025. Ca sa pot adauga concediul medical, a trebuit sa fac corectie la suspendare ca sa imi fie acceptata data suspendarii coform concediului medical.
După ce am efectuat radierea (pentru pozitia din 28.10.2025), am observat că, în extrasul din Revisal, la perioada de suspendare (21.10.2025-11.11.2025) îmi apar completate și orele de zi și de noapte. Eu intenționam să elimin doar orele de noapte, însă, în urma radierii, au ramas vizibile orele de noapte.
Vă rog să-mi spuneți cum pot proceda pentru a elimina orele de noapte care apar eronat. Ma gandeam ca poate o varianta ar fi de a recompleta campurile libere cu o data anterioara suspendarii? Recompletarea campurilor libere mai este posibila daca am facut deja o radiere a contractului pe motivul ca am completat campurile libere gresit.
Va rog sa ma ajutati, am trimis mail si la reges suport referitor la acest sibiect si mi-au trimis doar instructiuni de utilizare reges-online,
Va multumesc,