Spor omis in revisal

Buna ziua! Am observat in Reges o neconcordanta la sporul de vechime. Am un salariat caruia ii s-a modificat sporul de vechime de 10% la 15% in aprilie 2023 (dar nu are act aditional doar conform contractului colectiv de munca, )in statele de plata apare modificat bine dar nu este inregistrat in vechiul Revisal.
Intre timp a mai avut modifcari de spor de la 15 la 20% (cu act aditional). Este corect sa il inregsitrez in REGES acum in istoric la modificari ? Multumesc !

Bună ziua!

Da, este recomandat să înregistrați sporurile care lipsesc, ca datele din REGES-Online să reflecte situația reală a raportului de muncă.

Chiar daca nu am act aditional doar pe baza contractului colectiv ? Multumesc !

În mar., 21 iul. 2026 la 09:36, Lacramioara <notifications@intrebarihr.discoursemail.com> a scris:

Conform art. 4 alin. (2) lit. j din HG 295/2025, angajatorii completează și transmit în Registru următoarele date, fără a avea caracter limitativ: salariul de bază lunar brut, indemnizațiile, sporurile, precum și alte adaosuri, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă sau, după caz, în contractul colectiv de muncă.