Spor ore suplimentare

Buna ziua!
Am facut deja modificarile referitoare la studii, loc de munca, repartizare timp, insa nu mi-am data seama ca trebuie sa trec si sporul de ore suplimentate.
Pot face aceasta adaugare a sporului prin corectie la modificarea initiala?

Bună ziua!
Pentru elementele care au fost adăugate în REGES Online și care nu se regăseau în vechiul Revisal (cum ar fi studiile, locul de muncă, etc.), data care produce efecte este fie data trecerii în noul sistem REGES Online, fie data la care ați transmis modificările.

În situația în care sporul pentru ore suplimentare se acordă începând cu data la care ați efectuat modificările enumerate mai sus, se poate face o corecție la ultima modificare și adăugați sporul.
Însă, dacă sporul se acordă încă de la începutul contractului și nu s-a transferat în noul sistem REGES Online, este necesar să efectuați o corecție la înregistrarea contractului din istoric.

În cazul în care sporul a fost acordat ulterior înregistrării contractului, adăugați sporul prin opțiunea „Adăugare modificare în istoric”, menționând data de la care acesta produce efecte (data acordării sporului).