Operare in reges

Buna ziua. In cazul in care societatea are persoana delegata sa opereze in REGES, dar este in concediu , poate administratorul, care este la randul sau salariat, sa opereze in REGES? .Multumesc.

1 Like

Bună ziua!

Dacă administratorul este reprezentantul legal al societății, acesta poate solicita și utiliza accesul propriu în REGES-ONLINE, fără să folosească datele de autentificare ale persoanei aflate în concediu. Pentru efectuarea operațiunilor, recomand ca administratorul, având și calitatea de salariat, să fie desemnat expres printr-o decizie scrisă a angajatorului, în conformitate cu art. 3 alin. (5) din HG nr. 295/2025.