Firma cu puncte de lucru cu CUI la ANAF

Buna ziua,

in Revisal aveam registrul la nivel sediu social.

Intre timp s-au facut puncte de lucru tot in Bucuresti dar in alte sedii si ele au un CUI la ANAF.

In noul Reges ce operatii trebuie sa fac? sau cum adaug aceste CUI uri si oameni pe ele?

In aplicatiile de HR ca si in contracte avem specificat locul de munca in dep. cutare la punctul de lucru cutare.

Multumesc.

Buna ziua,
Daca punctele de lucru au CUI propriu si sunt inregistrate la ONRC, acestea vor fi recunoscute automat in baza de date si vor avea registru propriu in REGES-ONLINE.

Accesul la registrul fiecarui punct de lucru se solicita in acelasi mod ca pentru orice alta firma, prin contul reges al reprezentantului legal sau al unei persoane imputernicite, care depune cererea de acces in REGES-ONLINE.

In cazul in care nu primiti accesul in baza CUI-ului punctului de lucru, va puteti adresa ITM-ului local pentru lamuriri pe aceasta speta.

buna ziua, ati reusit sa vorbiti la ITM referitor la punctele de lucru care au cui, ca eu sunt in aceiasi situatie in reges online sunt inregistrata cu sediul social. V-au oferit un raspuns?multumesc

Buna ziua,

Nu se înființează Registru pentru punctele de lucru . Codul fiscal este obținut pentru declararea impozitului pe veniturile din salarii nu pentru REGES.

În Reges On-line fiecare angajat are definită locația în care activează.

În momentul în care ați migrat datele în noul REGES acestea s-au preluat într-un singur registru , nu in 2, 3 , etc, cate puncte de lucru cu cod fiscal aveți.

Dacă vreți să vă legați la cap cu registru pe punctul de lucru trebuie să încărcați actele necesare , pentru un registru nou.

Bună ziua,
Nu am întrebat la ITM. Am toți oamenii în registru, am zis ca voi vedea la un eventual control. În fond sunt angajații, au datele obligatorii, asta cu cui si toate obligațiile ckare sau mai puțin clare nu fac decât sa ne adauge munca în plus. Eu nu am făcut altceva în registru decât am adăugat acele elemente noi care s-au impus la trecere, dar pe fiecare om pe axa timpului nu am întrat fiindcă va spun clar ca ma tem ca o sa iasă varza.
Vă spun cu sinceritate ca mi s-a luat de administrare hr.

Zi cu spor.

Someone replied to your post.

| nicoleta_stefan
februarie 13 |

• | - |

Victoria1:

In noul Reges ce operatii trebuie

buna ziua, ati reusit sa vorbiti la ITM referitor la punctele de lucru care au cui, ca eu sunt in aceiasi situatie in reges online sunt inregistrata cu sediul social. V-au oferit un raspuns?multumesc