Buna ziua,
Ma puteti ajuta , va rog, cu urmatoarele nelamuriri:
1.O firma care nu a avut si nu are salariati, trebuie inregistrata in Reges?
-
O firma care a avut salariati dar nu mai are, trebuie inregistrata in Reges?
Multumesc!
Buna ziua,
Ma puteti ajuta , va rog, cu urmatoarele nelamuriri:
1.O firma care nu a avut si nu are salariati, trebuie inregistrata in Reges?
O firma care a avut salariati dar nu mai are, trebuie inregistrata in Reges?
Multumesc!
Buna ziua,
Orice firma care a avut vreodata salariati si nu este radiata din Registrul Comertului trebuie sa aiba registru in REGES-ONLINE. Daca firma este radiata, nu mai are aceasta obligatie. Daca firma nu a avut si nu are salariati in prezent, solicitarea accesului in Reges Online se va face odata cu prima angajare.
Va rog sa ma ajutati daca ati avut cazuri . Cabinet medical inscris in REGES nu il pot accesa ( are lacat) fiindca imi spune ca trebuie actualizata denumirea .Situatia ar fi simpla, stiu,trebuie sa intri sa actualizezi , numai ca……. NU pot actualiza sub nici o forma. Am mers si pe “modificare” si pe “corectie” angajator, am finalizat totul , am primit mesaj ca actualizarile au fost facute si cu toate astea nu imi dipare lacatul de pe el si nu pot intra. Cred ca am intrat de 20 de ori.
Trebuie deblocat angajatorul prin butonul albastru Actualizeaza… apoi apare numele angajatorului pe galben si se pot face modificari in registru
Stiu asta.Doar ca NU aveam buton albastru la ei…. Problema era alta. Intre timp i-am dat de capat. Cabinetele medicale au migrat ca persoane fizice si trebuia ca persoane juridice. Am modificat manual , am iesit, am intrat din nou si atunci mi-a aparut butonuil albastru.