Preluarea datelor din REVISAL

Bună ziua!Dupa ce m -am autentificat in REGES -Online,am intrat in cont ,dar nu am gasit nici o baza de date din Revisal.Pot sa adaug eu manual toți salariații activi și contractele de munca aferente?Nu stiu altfel cum sa preiau baza de data din Revisal.

Bună ziua!

După crearea contului, este necesar să solicitați acces la registrul firmei.
Această opțiune este disponibilă în meniul principal, sub denumirea „Cerere acces”.

Dacă aveți calitatea de reprezentant legal al societății, trebuie doar să introduceți C.U.I.-ul firmei și să bifați declarația prin care confirmați această calitate: „Declar pe propria răspundere că dețin calitatea menționată anterior în raport cu entitatea la al cărei registru de salariați solicit acces, sub sancțiunea legii, conform art. 326 din Codul Penal privind falsul în declarații și falsul în înscrisuri.”

În situația în care solicitați accesul la registrul unei societăți în calitate de împuternicit, este necesar să încărcați următoarele documente:

• certificatul de înregistrare la O.N.R.C. sau certificatul de înregistrare fiscală;
  • hotărârea judecătorească de înființare sau actul constitutiv al societății;
  • împuternicire notarială emisă pentru solicitant;
  • sau, după caz, contractul de prestări servicii / actul adițional din care să rezulte obligația prestatorului, prin reprezentantul său legal, de a crea contul de acces al angajatorului în Registru.
2 Likes