Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Am studiat subiectele destul de mult, insa am primit raspunsuri in contradictoriu.
Tichetele de masa se trec in Reges Online? Dl Nastase are un articol in care zice ca se trec la Alte drepturi… Nu am regasit aceasta denumire in lista de sporuri. Unde se trec, de fapt, cu ce suma?
Angajatii din telemunca, au loc de munca fix chiar daca lucreaza din alt oras decat cel al sediului?
Data la care produc efecte modificarile acestea, e data completarii, e 01.04, e data migrarii?
Studiile - se inregistreaza studiile angajatului? De ex daca un montator are facultate - aleg studii superioare cu licenta? Sau medii cu licenta?
Medii - reprezinta liceul absolvit si medii cu licenta reprezinta liceu + bacalaureat absolvit?
Potrivit art. 4 alin. (2) lit. j) din HG nr. 295/2025, angajatorii prevăzuți la art. 1 au obligația de a completa și transmite în Registru, cu titlu orientativ și fără caracter limitativ, informații privind salariul de bază lunar brut, indemnizațiile, sporurile și alte adaosuri salariale, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă sau, după caz, în contractul colectiv de muncă.
În acest context, apreciez că tichetele de masă nu se operează în REGES Online, întrucât acestea reprezintă beneficii extrasalariale, și nu elemente ale salariului. Dreptul la acordarea tichetelor de masă trebuie menționat în contractul individual de muncă, însă nu face obiectul raportării în REGES Online.
Salariații în telemuncă au un loc de muncă fix, chiar dacă acesta se află într-un alt oraș decât sediul angajatorului. Locul de desfășurare a activității (de regulă domiciliul sau un alt loc declarat) trebuie menționat în contractul individual de muncă sau în actul adițional, conform Legii nr. 81/2018
În prezent, nu există o reglementare oficială care să stabilească în mod clar ce dată trebuie înscrisă în această secțiune. În aceste condiții, apreciem că data producerii efectelor ar trebui să fie cea la care noile elemente sunt completate și transmise în REGES Online.
În aplicația REGES Online se completează nivelul de studii solicitate pentru postul ocupat de salariat, nu studiile pe care le are salariatul.
Studiile medii se referă la absolvirea liceului fără diplomă de bacalaureat, iar studiile medii cu licență indică absolvirea liceului cu diplomă de bacalaureat.
Va salut. Intr adevar, data la care produce efecte este o nebuloasa. Nu se stie in mod CLAR daca este data migrarii efective in noua platforma, sau orice alta data de completare a Reges anterioara datei de 31.12.2025, sau data lansarii aplicatiei adica 01.04.2025, sau data istorica la care elementul a modificat CIM ul sau chiar data initiala a CIM ului.
INSA, exista un document (indrumare) Întrebări și răspunsuri REGES ONLINE.pdf, pe siteul inspectiei muncii, in care se mentioneaza ca:
„Ce dată a producerii efectelor trebuie utilizată la introducerea datelor suplimentare în registru?
Orice informație înregistrată în Reges‑Online trebuie să reflecte momentul în care produce efecte legale, nu pur și simplu momentul în care se introduce în REGES ONLINE. De exemplu, modificarea nivelului studiilor sau a programului de lucru se completează cu data de la care acestea devin aplicabile. Introducerea elementelor noi se face prin operația de „Modificare”, și nu prin „Corecție” și nu necesită întocmirea unor acte adiționale în sensul celor menționate anterior. Puteți accesa de asemenea YouTube – Bogdan Nedelcu – Adăugarea modificărilor de contract.”
De aici rezulta ca data la care produce efecte este data istorica la care produce efecte.
Insa, paradoxul este ca, acest document trimite la explicatiile YouTube – Bogdan Nedelcu care ne spune in video ca la data la care produce efecte, se trece data curenta, adica a completarii in noul Reges.
Si eu sunt interesat de raspunsul CLAR la acesasta situatie (desi este posibil sa nu existe un raspuns CLAR).
Cu stima, pentru cei care au initiat acest forum!
Da, da, ulterior am urmarit si eu filmuletele dlui Nedelcu si am facut cum a zis dansul, adica modificare, data completarii.
De asemenea, legat de telemunca, tot dansul spunea ca e loc de munca fix si la Locul de desfasurare al activitatii se trece judetul/orasul in care isi are sediul firma…
Potrivit art. 4 alin. (2) lit. j) din HG nr. 295/2025, angajatorii prevăzuți la art. 1 au obligația de a completa și transmite în Registru, cu titlu orientativ și fără caracter limitativ, informații privind salariul de bază lunar brut, indemnizațiile, sporurile și alte adaosuri salariale, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă sau, după caz, în contractul colectiv de muncă. Tichetele de masa sunt un adaos salarial, rezulta ca ar trebui raportate in reges online.
Legea 81/2018 nu obligă părțile să stabilească un loc fix și unic pentru desfășurarea telemuncii. Specificul acestei forme de muncă este tocmai flexibilitatea. Prin urmare, dacă părțile, în virtutea autonomiei lor de voință, nu au stabilit un loc anume, lăsând la latitudinea salariatului alegerea acestuia, atunci, din punct de vedere juridic, nu există o adresă care să poată fi completată. Daca este un CIM cu regim hibrid cu prezenta la sediu chiar si o zi /luna atunci se va trece adresa sediului.