Buna ziua, ma poate ajuta cineva cum sa completez concediul medical emis pe luna august 2025. Formularul este cel vechi. daca aveti un model completat m-ar ajuta. Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Nu contează că formularul este cel vechi, acestea se utilizează până la epuizarea stocului existent.
Pentru concediul de boala pentru luna august, îl completați ca și până acum , doar că nu bifați procentul.
Aceasta se trece în rubrica observații de pe spatele formularului.
Buna, da. Si eu am sunat pe tema asta la Casa de Sănătate Brasov si mi-au spus ca s-a decis utilizatea tipizatelor vechi pana la epuizarea stocului, iar mențiunea legata e procentul la care s-a calculat indemnizatia se trece pe verserso, la rubrica de observatii.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri
Buna ziua! Pentru concediu medical cod 08 trec procentul tot la rubrica observatii pe verso? Multumesc anticipat pentru raspuns
Buna! Nu. Modificarile sunt doar pe codul 01.
Multumesc pentru raspuns!
Am si eu niste nelamuriri: am concedii medicale in septembrie initial pe 06 deci 100%; al 2 lea cu cod 01 4zile se calculeaza cu 55%; al 3 lea cu cod 01 8 zile se calculeaza cu 65%. Daca revin asupra lor cu calcul mi le calculeaza cu 65%. Problema apare cand introduc al 4 lea concediu in octombrie 22 zile cu cod 01 75%. Dupa cum scrie pe site-ul CNAS ar trebui sa revin cu calcul asupra concediilor medicale din septembrie cu 75%. Voi cum procedati?