Certificat medical

Bună ziua,

Ma confrunt cu o problema în revisal. Am suspendat un CIM pentru un certificat medical primit de la Med de fam pentru perioada 13-16.10.2025. În 17.10 am făcut încetarea suspendării. Ulterior primesc un alt certificat medical de la acelasi salariat cu 13-20.10 eliberat de spit județean. Având în vedere că se suprapune perioada , cel de la medicul de familie a fost anulat și a rămas cu cel de la Județean care acoperă întreaga perioada. Am încercat sa modic în revisal Iai storicul suspendării data dar mi au cerut actualizare de date. Am făcut actualizarea cu data de 24.10 după care am încercat din nou sa transmit certificatul medical. Nu reușesc. Îmi cere din nou actualizare date… pe care le - am actualizat deja. Nu este nici un câmp necompletat și toate bifele erau cu verde. Încerc din nou sa transmit certificatul… același mesaj…. Actualizare date. Am hotărât să radiez perioada suspendării contractului. Am reușit. După care încerc din nou să transmit certificatul… iar revisalul îmi trimite un mesaj ca nu pot opera anterior dații de 24.10…..cum sa transmit certificatul în acest caz???

Mulțumesc mult!!

Buna ziua! Mergeti in sectiunea Contracte- Cautare, identificati contractul in cauza si faceti click pe acesta- va fi afisat istoricul operatiilor de pe contract. Apasati butonul sub forma de 3 puncte (…) din dreptul operatiei deasupra careia trebuie sa apara operatia de suspendare si selectati optiunea “Adaugare suspendare in istoric” si introduceti suspendarea pentru perioada concediului medical 13 - 20.10.2025.

Bună ziua, am încercat și asa dar primesc următorul mesaj: data suspendării nu poate fi mai devreme de 24.10

Mulțumesc!

Ultima operatie (cea mai recenta) este cea din data de 24.10.2025 cu actualizarea datelor lipsa, corect? Care este data producere efecte a penultimei operatii de pe contract?

Actualizarea de date am transmis o în 24.apoi am modificat o cu data de 12.ma găseam ca de aceea nu pot sa fac operații înainte de 24. Acuma îmi apare o modificare în 12 și una în 24.deci data de 12 este penultima….

Daca istoricul contractului este in prezent sub aceasta forma:

24.10.2025 - Modificare contract (cea mai recenta operatie)
12.10.2025 - Modificare contract (penultima operatie) - (…) aici ar trebui sa va permita sistemul sa adaugati suspendarea in istoricul contractului

Astfel incat istoricul sa apara asa dupa inregistrarea suspendarii in istoric:

24.10.2025 - Modificare contract
21.10.2025 - Incetare suspendare contract ( operatie adaugata automat de sistem la adaugarea operatiei in istoric)
13.10.2025-20.10.2025 - Suspendare contract
12.10.2025- Modificare contract

Daca situatia este asa cum am prezenta-o mai sus, si sistemul tot nu va permite sa adaugati suspendarea in istoricul contractului, trebuie sa contactati echipa de suport Reges Online.
Sau sa incercati radierea operatiei din 24.10.2025 si ulterior sa efectuati suspendarea din Contracte->Suspendare → Suspendare.

Am reușit abia după ce am efectuat radierea.

Mulțumesc mult pentru suport!!!

1 Like