Trecere de CCI in concediu fara plata pentru ultimele 2 luni din CCI

Cum se face trecerea in REGES de la suspendare pentru concediu crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani la concediu fara plata pentru ultimele 2 luni din concediul pentru crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani?

Bună dimineața!

Încetați suspendarea pentru creștere copil și suspendați din nou contractul pentru concediu fără plată.

Bună seara ,

În REGES se bifează concediu fără plată pentru creșterea copilului conform OUG 111/2010 art 11 alin.2 ?

Mi am luat o lună de concediu fără plată pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani și nu știu cum să o abordez pe doamna de la HR pentru ca e puțin mai dificil de comunicat …

Vreau să știu dacă există vreo posibilitate să aflu dacă am beneficiat de concediu fără plată normal sau concediu fără plată cum am specificat eu în cerere …pentru creșterea copilului …

După întoarcerea la serviciu am dreptul la zilele de concediu rămase din anul in care a fost suspendat contractul de muncă ?

Vă mulțumesc anticipat !

Bună ziua!

Da, în REGES, contractul se suspendă conform art. 11 alin. (2) din OUG nr. 111/2010.

Pentru a verifica în baza cărui articol a fost suspendat contractul de muncă, puteți solicita un raport salariat.

În cazul în care aveți zile de concediu de odihnă neefectuate, acestea pot fi efectuate după revenirea la muncă.

Mulțumesc pentru răspuns !

Contractul de muncă a fost suspendat în august iar in septembrie urma sa promovez in grad profesional dar am rămas acasă în ccc.

Perioada ccc se considera vechime in specialitatea studiilor pentru a putea avansa ?

Bună ziua,

Potrivit art. 22 alin. (2) din OUG 111/2010, perioada concediului pentru creșterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare.

Mulțumesc mult !!!
Toată stima și toate cele bune !

Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

La marți, mai 12, 2026, 11:47 a.m., Lacramioara notifications@intrebarihr.discoursemail.com a scris: