Locul nasterii in Reges online

In ghidul scris de inspectia muncii apare ca la Salariat - Date salariat ar exista un camp cu locul nasterii, dar in reges online nu il gasesc unde spun ei ca este.

Exista sau nu exista? Este camp obligatoriu?

Campul Localitate nastere este afisat in Reges Online si este obligatoriu pentru salariatii fara cetatenie romana. Atunci cand in campul Cetatenie se selecteaza o tara diferita de Romania, campul Localitate nastere devine vizibil si trebuie completat.

1 Like

Multumesc pentru raspuns.

Mai am o intrebare. La locul muncii selectez mobil si judetul si la alte detalii am trecut mai multe detalii de locurile unde angajatul isi desfasoara activitatea si la sumar inainte de salvare modificare apar acele detalii. Dar dupa cateva zile cand am intrat pe acel contract pentru alte modificari am vazut ca nu mai apare nimic scris in acea casuta. Prima data am crezut ca am uitat eu sa scriu si am mai scris inca o data si iar nu mai apar explicatiile despre locul in care isi desfasoara activitatea. Detalii despre repartizare timp munca raman.

Nu inteleg de ce dispar detaliile de la locul de munca. Stie cineva?

In Reges Online, informatiile introduse in campul „Alte detalii” raman salvate doar pe operatia la care le-ati completat. Astfel, daca la o modificare de contract treceti anumite observatii in acea sectiune, acestea vor aparea doar pe acea modificare. La urmatoarea operatie, campul „Alte detalii” va fi gol, pentru a putea adauga informatii noi, specifice acelei modificari. Daca accessti sectiunea Contracte-Cautare si faceti click pe contract va fi afisat istoricul operatiilor efectuate. Selectati operatia unde ati adaugat aceste informatii si veti vedea ca acestea se regasesc in partea dreapta Detalii contract - Alte detalii.

1 Like

Multumesc pentru raspunsuri