Inregistrare continuare concediu medical initial in Revisal

Buna ziua,

Am un concediu medical initial acordat pentru perioada 12.02.2026-27.02.2026 . A fost inregistrat in Revisal ca si suspendare , urmand sa primesc de la angajat urmatorul concediu medical. Angajatul este detasat in Germania, asa ca acel concediu primit in spitalul din Germania a fost tradus si trimis la CAS pt a ne primi ulterior concediul medical emis de catre CNAS .

Astazi ,12.03.2026 , am primit concediu medical “ in continuare” pt 28.02.2026-28.02.2026 si 01.03.2026-16.03.2026.

Pentru ca este o situatie noua pentru mine, va rog sa ma ajutati . Nu stiu cum sa il inregistrez , parerile sunt impartite.

Multumesc!

Bună ziua!

Având în vedere că, pe întreaga perioadă a detașării transnaționale, salariatul își păstrează raportul de muncă direct cu angajatorul care a dispus detașarea, iar acesta este responsabil pentru acordarea drepturilor salariale, a concediilor de odihnă și a indemnizațiilor aferente concediilor medicale, considerăm că dumneavoastră ar trebui să suspendați contractul de muncă în baza certificatelor medicale primite.

De asemenea, vă recomandăm să solicitați un punct de vedere și din partea Casei de Asigurări de Sănătate de care aparțineți, pentru a vă asigura că procedați în conformitate cu reglementările aplicabile.