Buna ziua,
La ce se refera dovada inregistrarii in Reges a certificatelor medicale care trebuie angajatorul sa o aiba la dosar cand vine ITM in control.
In Reges la extrase nu e nimic in acest sens.
Multumesc!
Buna ziua,
La ce se refera dovada inregistrarii in Reges a certificatelor medicale care trebuie angajatorul sa o aiba la dosar cand vine ITM in control.
In Reges la extrase nu e nimic in acest sens.
Multumesc!
Bună ziua!
Suspendările în REGES Online pentru concediile medicale se efectuează în baza certificatelor medicale. Acestea se păstrează în copie la dosarele de personal, pentru a face dovada în cazul unui control. De asemenea, se va consemna într-un registru data la care angajatorul a primit certificatul medical de la angajat, având în vedere obligația de a transmite suspendarea în Registru în termen de 3 zile lucrătoare de la data înregistrării certificatului medical la angajator.
Si cum face angajatorul dovada ca in trei zile de la primirea certificatului medical de la angajat a inregistrat suspendarea in Reges?
Buna seara,
Când primiți concediul medical în original îl înregistrați într-un registru , apoi în termen de 3 zile îl transmiteti în REGES. Puteți să îl trimiteți și în ziua în care îl primiți, nu trebuie să așteptați 3 zile.
Din REGES puteți scoate istoricul înregistrărilor.
Multumesc!
Avem registrul in care inregistram concediu medical primit.
Dupa care dovada ca l-am inregistrat respectand termenul de cand l-am primit am descoperit ca o pot scoate din jurnal angajator. Se intra in jurnal angajator - setez data/ ziua cand am facut inregistraea certificatelor si salvez un excel al jurnalului pentru ziua respectiva. Dupa care pastrez numai liniile cu suspendare cfm certificate (asta in caz ca mai am si alte operatiuni in ziua respectiva). Aici ne indica clar in prima coloana si ziua si ora la care am facut inregistrarile.
Așa cum am spus , din REGES puteți scoate istoricul înregistrărilor chiar de la data migrării. Trebuie să selectați perioada.