Am incercat sa creez cont REGES la o cooperativa agricola iar sistemul a zis ca nu se poate verifica la ONRC si ca se va verifica la ITM. Dar au trecut 3 saptamani si inca nu am primit raspuns de la ITM. Ce trebuie facut oin aceasta situatie. Trebuie mers de catre administrator la ITM sau mai trebuie asteptat?
Bună ziua!
Ar trebui să sunați la ITM-ul de care aparțineți să întrebați despre solicitare dumneavoastră.
2 Likes
Bună ziua. Am avut un caz similar: la o cooperativă, președintele nu figura la ONRC ca reprezentant legal, deși avea cont REGES pe persoană fizică. Pentru crearea contului unității ar fi fost nevoie de împuternicire semnată de toți membrii consiliului de administrație, procedură dificilă. La recomandarea ITM, am solicitat acces direct ca prestator REGES, atașând CUI-ul, actul constitutiv (cu numele și mandatul președintelui) și un act adițional la contractul de prestări servicii care îmi delega expres crearea contului. După încărcarea documentelor semnate cu semnătură calificată, ITM a validat cererea fără probleme.
2 Likes