Neconcordante in REGES - CIM ACTIV, desi este incetat din 2024

Ce trebuie sa fac daca apare un CIM activ, desi in Revisal este incetat din 2024?

Verificati daca nu este dublat CIM-ul – uneori, acelasi salariat poate aparea cu doua contracte (unul incetat si altul inca activ, eventual creat din greseala). Daca este un singur contract, cel mai probabil e o neconcordanta intre baza de date locala si cea a Inspectiei Muncii. Verificati daca ati transmis corect registrul la momentul incetarii. In vechiul sistem Revisal, pentru fiecare modificare adusa contractului trebuia transmis un RVS individual, este posibil ca in baza de date locala contractul sa fie afisat incetat dar incetarea sa nu fi ajuns niciodata la ITM prin transmitere RVS si din aceasta cauza acum contractul sa apara activ in Reges Online. Verificati aceste aspecte, iar daca totul s-a operat corect, contactati ITM-ul local pentru un punct de vedere despre cum puteti remedia acum problema in Reges Online.

Multumesc pentru raspuns!

Si eu am aceeasi problema. cu 60 de angajati care apar activi dupa o luna de la migrarea in reges, desi ei au fost incetati cu 5 6 ani in urma, iar la migrare era totul ok, apareau incetati. am vorbit cu cei de la itm si nu stiu cum sa rezolve problema. iar cei de la reges online nu raspund la nicio solicitare.