# Operare in reges

**URL:** <https://intrebarihr.ro/t/operare-in-reges/3116>\
**Category:** Intrebari comunitate\
**Tags:** reges-online\
**Created:** [noiembrie 2, 2026, 7:40am UTC](https://intrebarihr.ro/t/operare-in-reges/3116 "2026-11-02T07:40:26Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Visa](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/v/d6d6ee/32.png) [@Visa](https://intrebarihr.ro/u/Visa)\
**Post date:** [noiembrie 2, 2026, 7:40am UTC](https://intrebarihr.ro/t/operare-in-reges/3116/1 "2026-11-02T07:40:26Z")

</div>

Buna ziua. In cazul in care societatea are persoana delegata sa opereze in REGES, dar este in concediu , poate administratorul, care este la randul sau salariat, sa opereze in REGES? .Multumesc.

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Lacramioara](https://yyz2.discourse-cdn.com/flex034/user_avatar/intrebarihr.ro/lacramioara/32/53_2.png) [@Lacramioara](https://intrebarihr.ro/u/Lacramioara)\
**Post date:** [noiembrie 3, 2026, 6:14am UTC](https://intrebarihr.ro/t/operare-in-reges/3116/2 "2026-11-03T06:14:04Z")

</div>

Bună ziua!

Dacă administratorul este reprezentantul legal al societății, acesta poate solicita și utiliza accesul propriu în REGES-ONLINE, fără să folosească datele de autentificare ale persoanei aflate în concediu. Pentru efectuarea operațiunilor, recomand ca administratorul, având și calitatea de salariat, să fie desemnat expres printr-o decizie scrisă a angajatorului, în conformitate cu art. 3 alin. (5) din HG nr. 295/2025.
